top of page

Oftest stillede spørgsmål

Hvor lang leveringstid er der på at få læst korrektur?

Det kommer helt an på længden af dokumentet og om, hvor booket der er. Når du tager kontakt, finder vi en dato for indsendelse til korrektur samt en dato for, hvornår dokumentet senest sendes retur. Dette skal planlægges ud fra, at du som kunde skal have minimum én dag til at gennemgå rettelserne – og gerne flere, da der ved korrekturlæsning hos os også kommenteres på indhold, rød tråd, formalia m.m. 

Hvor meget kan I hæve min karakter?

Det er svært at sige, men det er meget almindeligt at hæve en opgave fra 4 til 10 blot ved hjælp af en sproglig opstramning og et kritisk blik på indholdet, så den studerende selv kan rette dette til. Vi kan/vil aldrig garatere en bestemt karakter.

Kan I læse korrektur i weekender og på helligdage?

Ja, men tag kontakt i god tid - så kan næsten alt lade sig gøre.

Hvad koster studiekorrektur hos jer?

Det afhænger af antal anslag og niveau på opgaven. Tag kontakt for et uforpligtende tilbud. Dog er der fast pris på bestemte ydelser:

SRP:

Jobansøgning og CV:

Abstract:

850,-

450,-

75,-

Lektiehjælp og vejledning er dog gratis. Derudover er der mulighed for gratis prøvekorrektur.

Er det snyd at få læst studiekorrektur?

Det korte svar er NEJ. Det længere er, at i den ideelle verden ville alle læse korrektur på eget udkast. Men faktum er bare, at rigtig mange studerende får læst korrektur af en mor/far/ven osv. Derudover har korrekturlæsning eksisteret for evigt - og alle får læst korrektur – lige fra statsministeren til en korrekturlæser selv, da det er vanskeligt at se egne fejl, da man jo selv ved, hvad man mener, og derfor bare læser hen over det. Det er vigtigt at påpege, at man hos sikkerkorrektur.dk ikke kan betale sig til at få udarbejdet en opgave. Den studerende laver det hele selv, hvorefter opgaven kan optimeres.

Forestil dig sikkerkorrektur.dk som en privat vejleder; der ser på slutproduktet med friske øjne uden bagtanker andet end at få karakteren så højt op som muligt.

Retter I også i indholdet?

I modsætning til andre bureauer retter sikkerkorrektur.dk ikke blot korrektur, men giver også gerne indholdet af opgaven et løft ift. ideer og kommentarer. Men vigtigst af alt: kunden får et separat dokument med kommentarer og forklaringer til rettelserne samt hjælp til at blive bedre sprogligt fremover. Ofte er det nemlig de samme fejl, der går igen i en opgave. Dette gør korrekturlæseren selvfølgelig opmærksom på og forklarer, hvordan du fremover kan undgå disse fejl og derved blive markant bedre.  Dette dokumentet er selvfølgelig personligt, konstruktivt og lærerigt med fokus på de mest hyppige fejl. Men for en mere overordnet hjælp kan du kvit og frit få tips og tricks til at optimere dit skriftlige sprog ved at følge os på instagram @sikkerkorrektur.dk

bottom of page